Personuppgifter
För att handla hos oss måste du godkänna att vi lagrar dina personuppgifter du anger när du blir registrerar dig eller när du gör ett köp. Dessa uppgifter används för att behandla din order och för att kontakta dig vid eventuella frågor. Inget annat. Personuppgifterna skyddas från externt intrång på säkra servrar och hanteras enligt bestämmelserna i PUL.

Minderåriga
Är du under 18 år krävs målsmans godkännande för att handla på petsounds.se

Produkter
Vi reserverar oss för att bilderna på produkterna i vissa fall kan avvika från hur de ser ut i verkligheten. Det kan bero på att nya utgåvor ibland ändras eller att skivan har olika omslag i olika delar av världen. Det kan i vissa fall också bero på inställningar i din webbläsare eller på din bildskärm. Om det är något som är helt fel vill vi gärna att du skickar ett mail och uppmärksammar oss om det. Det är väldigt många omslag att hålla reda på, så vi tar tacksamt emot såna tips.

Kontakt
Har du fler eller andra frågor så kan du alltid kontakta oss på 08-702 97 98 (helst vardagar mellan 11.00 och 17.00) eller skicka ett mail till [email protected]. Vi svarar oftast direkt på telefon och snabbt på e-mail, men vi är en liten butik och ibland hinner vi inte med. Vi garanterar dock ett svar inom 48 timmar under vardagar.

Bilder/Photographs
Är du fotograf och har frågor om bilder vi använt på siten gå till Om Bilder sidan / About Pictures page

Kontakta Pet Sounds
Adress: Skånegatan 53
Telefon: 08-702 97 98
Mail: [email protected]

Butikens öppettider:
Måndag-Fredag: 11:00-18:00
Lördag: 11:00-16:00
Söndag: Stängt